kennis

’t Idee!
is een bureau met een enorme hoeveelheid kennis en ervaring (+15 jaar) met het positioneren, branden en effectief verkopen/verhuren van gebieden, gebouwen en (vastgoed)projecten. Het vinden van de ‘perfect match’ tussen mensen, organisaties en (gebouwde) omgevingen is wat we heel goed kunnen, maar in het verlengde daarvan zijn we ook creatieve adviseurs en conceptmakers geworden voor de (corporate) merk- en marketingstrategieën van onze opdrachtgevers.


Lees meer

producten

1. Campagnebeheer!
2. De Configurator
3. Mix & Match
4. i-moods voor woningen/appartementen


Lees meer

't netwerk

1+1=3

’t Idee! is 15 jaar waardevolle kennis en ervaring, opgedaan met allerlei projecten en met (daar zijn we trots op!) zeer gerenommeerde opdrachtgevers, gebundeld in een sterk en goed op elkaar ingespeeld kernteam van ‘strategische creatieven’. Om dat kernteam heen zit een vaste schil van scherpe uitvoerders (tekst, dtp, projectmanagement, productie). En dááromheen zit een dikke, warme ‘jas’ van zielsverwanten, collega’s en scherpe denkers uit aangrenzende disciplines en vakgebieden – zowel aan de maakkant als de denkkant van ons vakgebied. Dat netwerk bestaat uit mensen die we kunnen inhuren als dat opportuun is, natuurlijk, maar de jas is vooral zo sterk en zo goed door de mensen met wie we regelmatig visie, kennis en opdrachten delen omdat dat een bewezen 1 + 1 = 3 effect oplevert voor onze opdrachtgevers èn voor onszelf’.

Lees meer

visies en ideeën

Sommige klantvragen leiden bij ons en in onze netwerk-jas tot discussies en theorieën, onderzoekjes en probeersels – en vervolgens tot concrete visies en ideeën over bepaalde zaken. Bijvoorbeeld:

1. 't Idee!-retailvisie: de positionering & branding van winkelcentra
2. Van aanbod- naar vraaggestuurd marketen: de muizenholletjestheorie
3. Editorial marketing
4. Multibrand-communicatie
5. De lol van wonen
6. Zelf doen versus Maak het Me Makkelijk (mmm)
7. Communiceren = organiseren

Lees meer
Een groot bestand versturen? Maak gebruik van Wetransfer van 'tIdee!
Nieuw: partnerprogramma's maken voor winkelcentra. Win-win voor grote merken èn voor de bezoekersaantallen van uw centrum!
Over 't ideeOver 't ideeOver 't ideeOver 't idee