kennis

’t Idee!

is een bureau met een enorme hoeveelheid kennis en ervaring (+15 jaar) met het positioneren, branden en effectief verkopen/verhuren van gebieden, gebouwen en (vastgoed)projecten. Het vinden van de ‘perfect match’ tussen mensen, organisaties en (gebouwde) omgevingen is wat we heel goed kunnen, maar in het verlengde daarvan zijn we ook creatieve adviseurs en conceptmakers geworden voor de (corporate) merk- en marketingstrategieën van onze opdrachtgevers. Mariska Vlot is de spil in het creatief ontwikkelen van concepten en strategieën en Jan Willem van Hall is verantwoordelijk voor het accountteam.

Denken vanuit de beleving van de klant is de focus die we aanbrengen: boodschappen en merken moeten voor de toehoorder/bezoeker (zakelijk èn privé) RELEVANT zijn, maar vooral ook VERLEIDELIJK en INSPIREREND. Wij zijn dus (zeker!) niet alleen van het theoretiseren, maar vooral ook van het maken, produceren en realiseren van gave, ‘andere’, spitsvondige concepten, beelden, teksten en vormen.

    Terug naar Over `t idee!
    Een groot bestand versturen? Maak gebruik van Wetransfer van 'tIdee!
    Nieuw: partnerprogramma's maken voor winkelcentra. Win-win voor grote merken èn voor de bezoekersaantallen van uw centrum!
    Over 't ideeOver 't ideeOver 't ideeOver 't idee