't netwerk

’t Idee! is 15 jaar waardevolle kennis en ervaring, opgedaan met allerlei projecten en met (daar zijn we trots op!) zeer gerenommeerde opdrachtgevers, gebundeld in een sterk en goed op elkaar ingespeeld kernteam van ‘strategische creatieven’. Om dat kernteam heen zit een vaste schil van scherpe uitvoerders (tekst, dtp, projectmanagement, productie). En dááromheen zit een dikke, warme ‘jas’ van zielsverwanten, collega’s en scherpe denkers uit aangrenzende disciplines en vakgebieden – zowel aan de maakkant als de denkkant van ons vakgebied. Dat netwerk bestaat uit mensen die we kunnen inhuren als dat opportuun is, natuurlijk, maar de jas is vooral zo sterk en zo goed door de mensen met wie we regelmatig visie, kennis en opdrachten delen omdat dat een bewezen 1 + 1 = 3 effect oplevert voor onze opdrachtgevers èn voor onszelf’. We zien dit soort innige samenwerkingen – kennis en opdrachten delen - als zeer inspirerende en zeer 21ste eeuwse manier van werken èn als een goed antwoord op de spanwijdte en de kracht van grote (dure) communicatie- en adviesbureaus. We kunnen hetzelfde, maar we zijn flexibeler, creatiever en (kosten)efficiënter.


Op die unieke, warme en hele sterke netwerkjas, waarin fijne namen als Urhahn Urban Design, SmartAgent, Overburen, Reppit, Fotomatic, Smoelwerk en BBvH, zijn we zeer trots. Zij maken onze ideeën sterker. En wij die van hen – waar we dat kunnen.  Wie ook deel wil uitmaken van onze jas of daar meer over wil weten: mail of bel met janwillem@tidee.nl of mariska@tidee.nl.


De weg naar de ‘perfect match’ tussen mens en omgeving (de essentie van 't Idee!) is de afgelopen jaren sterk veranderd. De organisatie, de uitstraling, visies en werkwijze van ’t Idee! dus ook. Communicatiebureaus zijn uit. Hands-on meedenkers en –doeners, die niet alles zelf willen regisseren maar ruimte kunnen bieden aan andere professionals en ideeën, hebben de vloer. Dat past ons goed, want ver boven de aarde zweven is nooit ons ding geweest. De goede band met de klant vraagt om een groot inlevingsvermogen: we houden ervan om de nodige verdiepingsslagen maken. Je moet met elkaar op een zeer vertrouwde en bijna vriendschappelijke manier kunnen teamen - brutaal, goed op elkaar ingespeeld en ongeneerd - anders kun je niet winnen. Dan is er altijd een sterker team, ergens anders.    


Terug naar Over `t idee!
Een groot bestand versturen? Maak gebruik van Wetransfer van 'tIdee!
Nieuw: partnerprogramma's maken voor winkelcentra. Win-win voor grote merken èn voor de bezoekersaantallen van uw centrum!
Over 't ideeOver 't ideeOver 't ideeOver 't idee